4 + 1 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσεις Πιστοποιήση VMware!

Το VMware είναι ένα τεράστιο διαπιστευτήριο που αν το προσθέσετε στο βιογραφικό σας η επαγγελματική σας καριέρα θα πάρει μόνο ανιούσα κατεύθυνση! 

Μια πιστοποίηση VMware είναι συνάμα μια κορυφαία αναγνώριση στο τομέα της πληροφορικής και μια εγγύηση ότι μπορεί να βοηθήσει απόφοιτους αλλά και επαγγελματίες να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας! 

Ακολουθούν 4 + 1 κίνητρα για να αποκτήσεις την πιστοποίηση από ένα από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών, virtualization software και top cloud! 

1.Εσύ θα είσαι αυτός που θα ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος
Παρόλο που προσφέρονται πιστοποιήσεις που παρέχουν πολλές δεξιότητες και εξειδικεύσεις, σε επαγγελματίες στο τομέα της πληροφορικής, πολλοί δεν αφιερώνουν χρόνο στο να αποκτήσουν κάτι ανώτερο από το παραδοσιακό πτυχίο τους. Η εξειδίκευση σε οποιοδήποτε τομέα έχει ζήτηση, όπως το VMware, και θα σε κάνει εύκολα να ξεχωρίσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

2.Μπορείς να διαπραγματευτείς για τον μισθό σου

Αν είσαι πρόσφατα πτυχιούχος ή δεν έχεις μεγάλη εμπειρία μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση τη στιγμή που πρόκειται να διαπραγματευτείς το μισθό σου. Με μια πιστοποίηση VMware, στο βιογραφικό σου μπορείς να διαπραγματευτείς ένα υψηλότερο μισθό από τον εργοδότη σου! 

3.Θα έχεις ατελείωτες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία

Το VMware προσφέρει προσφέρει πιστοποίηση σε διάφορους τομείς ανάλογα με τους στόχους και το δρόμο που θέλει να χαράξει το κάθε άτομο στην καριέρα του, η πιστοποίηση VMware μπορεί να σου ξεκλειδώσει αμέτρητες ευκαιρίες. Μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση νέας εργασίας έως και την αλλαγή της υπάρχουσας επαγγελματικής σας ζωής.

4.Μπορείς να προαχθείς 

Η πιστοποίηση VMware είναι ένα σκαλοπάτι για να ανέβεις σε προχωρημένα επίπεδα!
Αν είσαι αρκετά φιλόδοξος, μπορείς να προαχθείς σε υψηλές θέσεις στην εταιρεία σου, κτίζοντας καινούριες προοπτικές για σένα αλλά και την ίδια την εταιρεία.  

5.Πέμπτο και bonus κίνητρο για την Πιστοποίηση VMware είναι ότι θα μάθεις πολλά! 

Το Ace Training φρόντισε για σένα, έχει συνεργαστεί με έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη – καθηγητή που θα σε εξοπλίσει με τις σωστές γνώσεις αλλά και δεξιότητες στο κόσμο του VMware vCenter Server® 7.

vmware online course cyprus

Μη χάσεις την ευκαιρία!
Μπορείς να εκπαιδευτείς από την άνεση του σπιτιού σου αλλά και να επιχορηγηθείς το 80% του κόστους του σεμιναρίου.  

Κάνε κλικ τώρα και μάθε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μας αλλά και με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου.
Θα χαρούμε να σε δούμε στις διαδικτυακές αίθουσες διδασκαλίας μας!

7 Comments

  1. chcplay

    Thanks a lot for the information

  2. https://israelnightclub.com/

    Greetings! Very useful advice in this particular article! Its the little changes that will make the biggest changes. Thanks for sharing!

  3. https://bustyvixennicole.life/

    An interesting discussion is definitely worth comment. I believe that you ought to write more on this topic, it may not be a taboo matter but usually people dont speak about such subjects. To the next! Cheers!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *